Brother

• Feil termorull
  • Skriveren har blitt dårlig og må byttes

Zebra

Noen ganger kan man oppleve svakt trykk, delvis manglende innhold eller ødelagte strekkoder på etikettene.

Noen skrivere har mulighet til å justere trykk mellom skriverhodet og etiketten. I disse tilfellene kan det hjelpe å justere trykket.

For andre skrivere har man mulighet til å justere hastighet (Speed) og svarttone (Darkness) under skriverinnstillinger. Juster opp svarttone gradvis, og prøv nye utskrifter. Det kan også hjelpe å skru ned utskriftshastigheten.

image

Les mer på Zebras nettsider

https://km.zebra.com/kb/index?page=content&id=SO7628&actp=RSS