Denne guiden beskriver hvordan man setter opp en Brother etikettskriver for bruk med Edipost.

Edipost har ikke støtte for andre etikettstørrelser enn 192mm lengde, men 102mm eller 103mm bredde vil fungere.

Noen skrivere kommer med en "demo etikettrull" - denne kan ikke brukes!

Standardinnstillingene etter installasjon av drivere angir en etikettstørrelse på 102mm x 152mm.

Edipost krever en etikettstørrelse på 102mm x 192mm, og derfor vil man oppleve klipping av etiketten

Merk: Noen Brother-skrivere har nå begynt å bruke 103mm som standard bredde. Sjekk på din rull om 102mm eller 103mm er korrekt - eller forsøk å endre hvis du opplever problemer. Lengde skal være 192mm

For å sette riktig etikettstørrelse går man først til Kontrollpanel, og så Enheter og Skrivere.

Høyreklikk på Brother-skriveren og velg egenskaper

Inne på egenskaper settes Teipens bredde til 102mm og Lengde settes til 192mm. Husk også å sette

Retning (Orientation) til Portrett. Trykk OK og teste en ny utskrift fra Edipost.

For Brother skrivere er det viktig at etikettene er Brother-etiketter.

Etikettrullen må installeres på korrekt vis eller blir utskrift feil.

Husk å legge rull under sensor (og ikke over) - ellers blir det feil.

Denne videoen kan hjelpe deg om korrekt installasjon av etikettrull: https://help.brother-usa.com/app/answers/detail/a_id/69795/~/why-do-i-receive-an-error-message%3A-no-paper%3F

Særlig når det gjelder skriver-tekniske problemer så er det ikke alltid vi kan løse opp i dette for deg. Da er det best om du tar kontakt direkte med skriver-produsenten:

Brother

Tlf: 22 57 75 90
Hverdager fra 09.00-17.30
Eller ta kontakt her