Symptomer

RFID-etiketten er dekket av teksten "VOID" når jeg prøver å skrive ut en Pakke i Postkassen-forsendelse.

Forklaring

Dette er et problem som kan oppstå når man skriver ut på en RFID-skriver. Inne i hver etikett er det en databrikke som programmeres av skriveren. Hvis programmeringen var en suksess, skrives etiketten ut som vanlig. Hvis programmeringen derimot feilet, vil skriveren ugyldiggjøre etiketten ved å fylle den med teksten "VOID".

En gang i blant kan man komme over en etikett der databrikken er ødelagt. Da vil skriveren ugyldiggjøre etiketten og prøve på nytt. Hvis man derimot opplever dette ofte, og på mer enn én etikett samtidig, kan det tyde på at skriveren ikke er riktig kalibrert.

Løsning

Kalibrer skriveren som beskrevet på Zebras hjemmeside: