Denne artikkelen beskriver hvordan man eksporterer pakkehistorikken fra Arkiv og importerer dem inn i et regneark.

1. Finn pakkene du ønsker å eksportere ved å skrive inn fra- og tildato

2. Eksporter adresser til kommaseparert fil (CSV)

3. Åpne filen i Excel, LibreOffice, Google Docs eller et lignende program

Alle regneark gir deg mulighet til å importere kommaseparerte filer. Dato, avsender, sendingsnummer, etc. vll komme i egne kolonner.

4. Bruk regnearket for å analysere dataene

Typiske funksjoner i et regneark gir deg mulighet til å sortere og gruppere data. Det er også mulig å sette inn avanserte grafer.

I eksemplet under har vi gruppert på sendingstype.