Symptomer

Man kan oppleve at Localprint blir stoppet eller at kommunikasjonen sperres av enkelte typer antivius.

Løsning

Ofte er løsningen å midlertidig deaktivere antivirusprogrammet. I eksemplet nedenfor hadde maskinen installert AVG Antivirus.

Høyreklikk på AVG-iconet ved klokken og trykk på bryteren ved siden av «Beskyttelsen er på». Da vil antivirus deaktivert inntil man skrur den  på igjen eller når maskinen startes på nytt.

I enkelte tilfeller vil antivirusprogrammet slette eller sette Localprint-filene i karantene, det vil da være nødvendig å legge til et unntak.