Denne artikkelen vil hjelpe deg med å sette opp Shopify-integrasjonen i Edipost. Integrasjon vil gjøre det mulig å hente ut adresser direkte fra Shopify.

Hvordan virker det?

Skriv inn ditt ordrenummer og trykk på Søk i Shopify. Adressen vil automatisk lagres i Edipost og bli tilgjenglig som en mottaker.

Aktivere Shopify API

1. Logg inn på Shopify.

2. Klikk på Apps-linken i menyen på venstre side.

3. Klikk på linken Manage private apps.

4. Trykk på knappen Create a new private app

5. Fyll inn navn og e-post som vist nedenfor.

6. Velg at appen skal ha Read access for Customers og Orders. Velg No access på alle andre.

7. Trykk Save for å opprette den private appen. Trykk på knappen Create app når du blir spurt om bekreftelse.

8. Shopify vil nå opprette tilgang til den nye appen. Du trenger API key, Password og Example URL til senere.

9. Ta kontakt med kundestøtte for å fullføre oppsettet.