Denne artikkelen vil hjelpe deg med å sette opp Fiken-integrasjonen i Edipost. Integrasjon vil gjøre det mulig å hente ut adresser direkte fra Fiken.

Hvordan virker det?

Skriv inn ordrenummer eller kundenavn og trykk på Søk i Fiken. Adressen vil automatisk lagres i Edipost og bli tilgjenglig som en mottaker.

Aktivere integrasjon

Første gang du søker i Fiken blir du bedt om å logge på. Dette er for å opprette en forbindelse mellom Edipost og Fiken. Dette er kun nødvendig ved første gangs bruk.

1. Søk etter et ordrenummer i adressesøket. Velg Søk i Fiken fra nedtrekksmenyen.

2. Trykk på Logg inn for å starte. Det vil åpnes et nytt vindu.

3. Logg inn med samme brukernavn og passord du benytter for å logg inn i Fiken.

4. Trykk Godkjenn når Edipost ber om tilganger.

5. Bildet nedenfor viser at innloggingen er vellykket. Trykk Lukk vindu.

6. Utfør søket i adresseboken på nytt for å få opp adressen tilknyttet ordrenummeret.