Denne artikkelen beskriver integrasjon mellom nettbutikken Prestahop og Edipost. Edipost tilbyr en plugin for Prestashop som gjør det mulig å lage pakkelapper direkte fra nettbutikkens ordrebilde.

Hvordan virker det?

Etter installasjon vil utvidelsen dukke opp i ordrebildet. Velg sendingmåte fra nedtrekksmenyen og trykk Skriv ut etikett, som vist nedenfor. Etter kort tid får man tilbake en fraktetikett i PDF-format som kan skrives ut og festes på varene. All overføring av informasjon til transportør gjøres automatisk.

Trenger man avanserte valgmuligheter, kan man trykke på Åpne i Edipost. Da åpnes mottakeradressen direkte i Edipost, og man kan velge mellom alle tilgjengelige sendingmåter, tilleggstjenester og andre innstillinger.

Eksempel på etikett laget gjennom integrasjonen:

Installasjon

1. Trykk på Moduler - Upload a module

2. Last opp zip-filen med modulen, den finner du vedlagt til denne artikkelen.

3. Trykk Configure

4. Fyll inn innstillingene som vist under. Kontakt kundestøtte for å få API-nøkkel, brukernavn og passord. Innstillingen Produksjons skal som regel stå på JA hvis ikke annet er avtalt med kundestøtte.

Spørsmål og svar

Spørsmål: Knappen Åpne i Edipost kan ikke trykkes

Svar: Dette betyr at man ikke har angitt brukernavn og passord under innstillinger. Knappen aktiveres så fort dette er angitt.