Lei av å skrive adresser for hånd?

Med opplysningen 1881 integrert i Edipost finner du riktig adresser med bare noen få klikk!

■ Spar tid ved å slippe manuelt vedlikehold av adresseboken

■ Pakkene kommer frem til riktig tid med riktige adresser

■ Færre gebyrer fra transportør etter feiladressering

Hvordan virker det?

Skriv inn navnet på mottakeren du ønsker - velg «Søk i 1881». Resultatene av søket vises samme sted som ved et vanlig adressesøk. Velg adressen du ønsker, og skriv ut pakkelappen.

Hvordan komme i gang med 1881 + Edipost?

Det enkleste er at dere tar kontakt med oss så hjelper vi dere i gang over telefon og skjermdeling.

Hyggelig hilsen,

Oss i Edipost