Denne veiledningen viser hvordan man setter opp fraktberegning for Postnord på Edipost.

For å få korrekte fraktpriser trenger man brukernavn og passord til Postnords kundeportal. Alle brukere med rollen «Pris» kan benyttes, men vi anbefaler å opprette en egen bruker som kun har tilgang til fraktberegningstjenesten.

Denne veiledningen viser hvordan man oppretter en fraktbruker:

1. Gå inn på https://www.postnord.no

2. Trykk på Logg inn / Opprett konto og Logg inn. Velg Create new account hvis du ikke allerede har en konto.

3. Trykk på firmanavnet øverst i høyre hjørne og Firmaprofil

4. Velg fanen Brukere og trykk Ny bruker

5. Legg inn e-postadressen til den nye brukeren og trykk Opprett ny bruker

6. Fyll inn brukerinformasjon og kryss av for rolle Pris. Trykk Lag ny bruker.

7. Trykk Vis for å se detaljer om den nye brukeren

8. Velg fanen Passord og trykk Send reset link.

9. Du vil motta en e-post med nytt passord. Åpne e-posten og trykk Reset Passord.

10. Skriv inn ønsket passord og trykk Lagre.

11. Send e-postadressen og passordet for den nye brukeren til kundestøtte.