Denne artikkelen beskriver hvordan man installerer Localprint på en maskin som kjører Avast Premium Security antivirus.

1. Trykk på Avast-ikonet  nederst til høyre på skrivebordet.

2. Trykk på Meny

3. Trykk på Innstillinger

4. Velg Generelt -> Unntak og trykk på knappen Legg til unntak. Her velger man stien til filer og kataloger som ikke skal sjekkes av antivirus.

Her lønner det seg å velge installasjonsfilen "edipost-printengine.exe" og katalogen hvor Localprint installeres som vist under. Erstatt "bruker" med ditt eget brukernavn.

5. Velg Generelt -> Blokkerte og tillatte apper og trykk på knappen Tillatt app

6. Trykk på Velg bane til appen

7. Bla deg frem til katalogen hvor Locaprint er installert og velg "print-engine.exe". Du finner denne katalogen ved å skrive inn %appdata% som filsti og trykke enter.