Magento 2-utvidelsen for Edipost benytter Lokal utskrift (Localprint) for å skrive ut fraktetiketter. Localprint har en sikkerhetsmekanisme som gjør at den kun kan brukes av en gitt URL, det vil derfor være nødvedig å endre denne etter Localprint er installert.

1. Installer Localprint på vanlig måte

2. Stopp Localprint hvis den allerede kjører

3. Trykk ⊞ Win+R, skriv inn %appdata% og trykk OK

4. Gå inn i katalogen edipost

5. Åpne filen print-engine.exe.config i notepad og legg til <add key="localprint.origin" value="webshop.mittfirma.no"/> som vist under.

Husk å bytte ut "webshop.mittfirma.no" med URL til din nettbutikk.

6. Start Localprint på nytt ved å dobbelklikke på print-engine.exe under %appdata%\edipost