Integrasjon

Ved integrasjon kobles Edipost sammen med et tredjeparts system for å kunne hente inn informasjon som adresser, kunder og ordre. For å få lov til å hente informasjon må man autentisere seg.

Skjermbildet nedenfor viser starten på autentiseringen i Edipost. Når man trykker Logg inn vil man videresendes til det tredjeparts systemet hvor man logger inn og godkjenner tilgangen.

Mer informasjon  finner man under de forskjellige leverandørene: