Edipost er nå integrert med Fiken - et av Norges mest populære og brukervennlige regnskapsprogram på web som gjør regnskap enkelt for "ikke-økonomen". Over 40.000 har valgt Fiken for å gjøre hverdagen enklere!

Med dette samarbeidet får du enkelt tilgang til mottakeradresser i Fiken, og du slipper dermed manuell tasting og ekstra jobb når du skal sende pakker.

Mindre knoting og mer moro - rett og slett!

Hvordan virker det?

Skriv inn ordrenummer eller kundenavn og trykk på Søk i Fiken. Adressen vil automatisk lagres i Edipost og bli tilgjenglig som en mottaker.

Så enkelt kan det bli.

Hvordan komme i gang med Fiken + Edipost?

Det enkleste er at dere tar kontakt med oss så hjelper vi dere i gang over telefon og skjermdeling.

Du kan også lese mer om hvordan man kommer i gang på denne artikkelen.

Les mer om hva Fiken tilbyr her.

Hyggelig hilsen,

Oss i Edipost